torsdag 20 november 2008

Länk + skolarbete = torsdagskväll

Det var inte alls usligt att springa. Det var inte kallt, det var inte klottigt, och det gick på intet vis tungt. I själva verket var det lagom kyligt och fräscht i luften, det var snöigt och vitt, och gatlyktorna lyste upp snötyngda grenar och vägarna var täckta med litelite snö som bara gjorde underlaget lite mjukare. Jag hade lagom med kläder på mig, det gick lätt och kändes både skönt och roligt. Ett bra beslut att dra en liten kvällslänk.

Kanske var det på grund av den uppfriskande löprundan som min hjärna kände sig spänstig, så jag slutförde båda uppgifterna jag hade på att-göra-listan. Om jag bara hade gjort den ena idag hade jag varit nöjd, så nu får jag väl vara dubbelnöjd..? Rött streck på listan hur som helst. I helgen ska jag satsa på... två streck till, låter det bra? Det blir en terapiplan och en uppsats om en gästföreläsning. Det är nog lagom.

Efter att ha strukit över uppgiften på listan kom jag att tänka på pararbetet jag och klasskompis A håller på med. Borde slutföra det också så fort som möjligt, kanske jag borde skicka meddelande och fråga om vi kunde... hann inte tänka tanken till slut innan telefonen pep till och A frågade om vi borde fixa på uppgiften tillsammans imorgon. Vilken telepati:)

Funderar på om jag borde fördjupa mig lite mera i materialet till kanden som jag hittade idag. Å andra sidan tycker jag att jag nog har gjort dagens dos skolarbete. Men så länge inspirationen sitter i borde man passa på. Det tenderar nämligen att gå i vågor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar