onsdag 26 november 2008

Onsdag

Ja, och så var det dagen idag som ska in i historieböckerna. Vi skriver onsdag den 26.11.2008. Dagen började med forskningsprojektsfilande med vår grupp. Om jag hade förstått mig på SPSS hade det säkert varit mera givande, men när flickorna skötte körandet av testerna kunde jag i alla fall se och förstå resultaten. Resultaten visade lite som jag misstänkte. Där ser man. Forskning är fantastiskt.

Sedan kolla på terapi bakom spegeln, klasskompis J:s klient den här gången. Det är alltid kul när professor J är med, för han kommenterar terapin ganska mycket. Man får liksom lite live-undervisning där på samma gång.

På eftermiddagen var det jag som skulle teraputta, och jag var nere i kliniken i god tid och ordnade med uppriggande av kamera och andra tekniska grejer, eftersom jag skulle filma terapin för första gången. Dessutom med handledaren bakom spegeln. Den här gången gick det mycket bättre. Jag glömde faktiskt bort hela kameran och att någon satt och tittade.

Det blev en ganska lång dag, och jag var lite trött när jag kom hem. Känns som om jag har sagt det förr, men jag kunde inte alls sova inatt. Klockan visade på lite över två timmar till väckning den sista gången jag kollade. När jag kom till skolan på morgonen var jag mer förvirrad än vanligt, kändes som lite lätt krapula faktiskt. Jag undrar om det verkligen är hälsosamt, detta. Jag märker ju själv att jag har blivit på något vis dumihuvet när jag inte fått sova. Kan inte koncentrera mig och frågar helt dumma frågor, så där så jag märker själv att "Nej, herregud - vad frågar jag nu?".

Drog ut på en löprunda lite senare i alla fall. Tänkte att det får bli som det blir när jag nu är så slö, och skulle bara springa så länge det kändes bra. Det kändes förbannat bra! Gick bara lättare och lättare, och jag fick bromsa mig själv flera gånger för att inte förivra mig. Det blev en riktigt bra, lite längre länk. Jippi.

Näin meillä.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar