fredag 21 november 2008

Mitt nya, organiserade liv - igen


Har investerat i två viktiga attiraljer idag. Nämligen YOKM och YOTM. Ytterst Organiserad KandidatavhandlingsMapp - den svarta, och Ytterst Organiserad TerapiMapp - den röda. I mapparna sorterar jag med Hitlersk precision allt Ytterst Viktigt Material (YVM) som krävs för utförandet av dessa två saker.


Kom fram till att det dräller av material som jag omöjligt kan hålla reda på om jag inte utvecklar ett hysteriskt prydligt system. Dessutom gillar jag allt som bygger på systematik, scheman och rutiner.


Imorse cyklade jag i ett vackert vinterfrostigt Åbo mot skolan för att träffa klasskompis A och slutföra det pararbete vi håller på med. Det gick ganska smärtfritt, och vi komponerade ihop en helt okej presentation i mycket god tid. Det är nämligen först om typ en vecka vi ska hålla den. Sker inte allt för ofta. Rött streck redan på fredag eftermiddag, inte illa pinkat.


Efter slutfört skrivande gick vi ner till caféet för att luncha, och som vanligt när jag och A gör detta så kan man räkna med ungefär en hel dags projekt. Det drog ut på tiden så man nästan var hungrig igen innan vi bröt upp. Men alltid lika trevligt är det:)




1 kommentar:

  1. Måsta bara skriv att jag läst. :) He va så muki mitt i allt på ein gang, man borde int va "bort några dag"... :P

    Lyfter på hatten för organisering å planering. Borde laga ein ejian listo på kylskåpsdören å, som ja had förr, men ork int.

    Ida har e snöga ordentlit i Vasa, vi va ut en sväng me Bella men he sluta bara me att hon sku göra en massa som int hon får så ja vaalt nervös å vi fo in igen.

    Hon har blivi en riktit kläterapo, klarar åv trappona å ti koma upp i soffon. He resulterar ju i muki meir olyckona tå å... suck.

    Ja sku böv en semester...

    (P.S. Miin ordverifiering den här gangon er SUGIN... sugin eri räven seir ja... hah!)

    SvaraRadera