onsdag 30 november 2011

Raket

Veckan hittills har gått som en raket - torsdag imorgon omg - men har innehållit mycket trevligt. Idag till exempel hade jag en sådan där nöjd fiilis när jag gick hem, för att dagen hade varit bra. En bra dag innebär till exempel - som jag tidigare har sagt - bra spridning på klienterna, nya lärdomar och tillfällen av att saker och ting lyckas. Detta känns åter som sådant man inte får blogga om, men det bästa med mitt jobb är just det där - när saker och ting lyckas som man har tänkt, eller bättre, och när klienten gör så klara framsteg att man skulle kunna mäta det i centimetrar eller gram, eller vad man nu kan mäta tal och språk i. Siisti. Observera att detta inte gäller specifikt för idag, utan jag menar främst liksom klientarbetet överlag.

Sen efter jobbet gjorde jag ett försök till en repa på stan, men jag o-o-orkade inte. Gick igenom typ två butiker och tittade med suddig blick på alla prylar där, men nej. Orkade inte ens tänka, så jag köpte julklappspapper och for sedan hevonhelvettiin. Eller nej, hem for jag ju. För en powernap på soffan. Mycket bättre än Jingle Bells i Chydenia en regnig onsdagseftermiddag.

Hade just tomtefabrik här i Neristan. Eller fabrik och fabrik - jag packade in de julklappar jag hittills har inhandlat, vilket är tasan yksi. Ingen stress dock, det är ännu länge till jul och jag kan vara tidseffektiv om det krävs. I nödfall kan man ju klistra lite makaroner på en tändsticksask, sådant har ju funkat förr.

Nu ska jag hälla i mig det sista av kvällskaffet och göra min aftonritual, vilket innebär att vända kors upp-och-ner och flå lite gnagare levande. Eller nej, snarare fixa lunchlåda och kolla om jag har några rena kläder. Får hoppas att jag har det, det är lite kallt att gå iklädd en sådan där tunna med axelband man har sett i tecknade filmer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar