torsdag 24 november 2011

Webbtv

Jag har hittat en ny grej. Tv6! Eller kanske det heter Kanal 6? Hur som helst, för mig som inte har ro att sitta som ett tidsbundet fån och titta på tv sådär på riktigt är dessa webbtv-lösningar ganska praktiska. Om man liksom har lust att titta en snutt någon natt när man inte kan sova, eller en lördag när man ligger på soffan och slappar deluxe. Det där med att titta på tv enligt klockslag och planera kring det är enligt mig helt befängt. Typ "Nej, jag måste hem och se på Idol klockan sju!". Hur man för övrigt kan titta på sådan enformig dynga övergår mitt förstånd, men den diskussionen ska vi inte ta här.

Hittills har mina favoritprogram varit a) Lyxfällan på tv3 play och b) ungefär allt som Filip och Fredrik är med i på Kanal 5. Jag älskar Filip och Fredrik, jag diggar deras stil något så infernaliskt. Just sådan humor som jag uppskattar. Jag uppskattar att de är smarta, allmänbildade, språkligt begåvade och snabbtänkta. Det gör deras helsjuka reportage så otroligt roliga. Och sedan har de verkligen inga som helst hämningar. Lite tråkigt att jag nu verkar ha sett allt de har gjort på Kanal 5.

Men! Nu har jag hittat Erik och Mackan på sexan. Eller återfunnit, heter det. Har för mig att Erik och Mackan i något skede hade ett sådant där ring-in-och-svara-på-löjligt-enkla-rebusar på någon tv-kanal mitt på dagen för ett antal år sedan, och att jag tittade på detta töntprogram bara för att jag gillade duon. Och nu har de alltså egna tv-program på sexan. Splendid. En helt ny värld öppnar sig, med en uppsjö osedda program. Ah, jag har mina sömnlösa nätter räddade!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar