torsdag 3 november 2011

Tzendis

Haha, jag har noterats av Bloggkommentatorn på Radio Extrem. Bloggkommentatorn håller koll på svenskfinlands bloggar, och kommenterar då och då (mer eller mindre kritiskt) innehållet i dem. Ganska snällt behandlade de mig, även om man var besviken på min vilseledande rubrik häromdagen.

Säg, när man har noterats av Bloggkommentatorn - då är man väl kändis? Jag tänkte skriva autografer i Chydenia imorgon klockan 17-19. Signerar även underkläder. Välkomna.

4 kommentarer:

  1. kan du inte vara i jakobstad och signera i morgon? jag kommer nämligen att förära staden med ett besök sisådär mellan kl. 12 och 16.

    SvaraRadera
  2. Herrireven! Sko du kona sleik me på handen måntro?:) i would neva evah wash it!

    SvaraRadera
  3. Alegni >> Borde jag kanske! Ska se, kanske jag ställer mig där på gågatan och plitar lite autografer? I så fall ska du få en med en personlig hälsning - på kokkoladialekt. Eller öjasådan, det är så nära jag kommer:)

    anonym >> Haha! Finns bara ein person som sku kommenter på min blogg me dömde oolen. Sku ja iofs kuna, men val int e liti ohygieniskt me en dregloan hand? Tu kan få na annat. En granatkarkki, t.ex!

    SvaraRadera