torsdag 17 november 2011

Studier ännu bara

Idag då. Efter jobbet cyklade jag iväg till massören, för att knåda loss kroppen efter allt den fått utstå den senaste tiden. Alltså sittande hela dagarna och halva nätterna framför datorn, obekvämt bläddrande bland papper och för trött för att orka hålla en någorlunda sund sittställning. Besöket var alltså inbokat sedan länge tillbaka, men det råkade bara vara prickat så jävla lägligt. Och ajaj så bra det gjorde. Mycket fokus och tryck på bröstryggen och axlarna, och så en riktigt bra behandling av baklåren. Som nyyan kaar!

Tog en sväng via Öjan efteråt, och kom så lägligt mitt i middagstiden att det bara var att hugga in på maten. Och så kaffe. Så kom min storebror förbi dessutom, och så just när vi skulle hälla upp kaffet ringde lillebror. Så fick han också vara med via satellit, som det heter i eurovisionssammanhang. Eller helt enkelt via telefon och högtalarfunktion, mitt mellan kopparna på bordet. Så var hela familjen Kronqvist samlad kring kaffebordet en torsdagskväll.

Nu ska jag göra lite skoljobb. Jo, ser ni. Bara för att man har skrivit en gradu betyder det inte att det bara är att lägga sig på soffan och anse sig vara klar med studierna. Alls icke. Så fortfarande - nej, jag är inte "FEEDI NUTÅ".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar