måndag 7 maj 2012

Rain Man

Förutom lite datastrul på jobbet har den här dagen flutit på ganska jämntjockt. Fort har den gått. Plötsligt var det bara dags att gå hem. I ett strålande solsken. Hörni, är det inte fantastiskt med dessa ljusa kvällar? Klockan är nu typ halv tio, och det är fortfarande mycket ljusare än det är mitt på dagen under de mörkaste vintermånaderna. Det är ju bara fabulöst.

I övrigt har jag nu, typ 38 år efter alla andra, tittat på hela filmen Rain Man. Och tyckt mycket om den. Imponerats lite av duktige Dustin Hoffman som spelar den autistiske brodern Raymond. Han som är så skicklig på att räkna tandpetare och vill att lönnsirapen ska stå på bordet innan man får sina pannkakor. Och som inte går ut när det regnar. Bra film. Fast jag inte gillar Tom Cruise.

Var på något sätt så skakig och konstig innan jag drog till gymmet ikväll att jag nästan fegade ur. Men gjorde ett försök ändå, och det var visst bara inbillning. Eller så gick det över. Det gick ungefär som vanligt i alla fall. Vete fan vad som tog åt mig.

Nu ska jag se om jag kanske skulle ta och betala lite räkningar. Om det inte blir några pengar över får jag väl panta flaskorna under diskbänken och köpa makaroner imorgon. Få se.

6 kommentarer:

  1. varit till banken kanske? mor Tuta

    SvaraRadera
  2. varit till banken kanske? mor Tuta

    SvaraRadera
  3. fniss (åt din och mor tutas konversation)!
    bra film det där, om tomppa är det inget fel på så där i allmänhet...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mor Tuta blir så tjatig när hon hänger på "publicera"-knappen som en besatt ;) Visst är den bra! Cruisas Tomppa har jag inget emot som skådespelare, men jag har svårt att koppla bort alla de där scientolog- och soffhoppningsgrejerna och hans så kallade expertutlåtande om förlossningsdepressioner och allt möjligt annat han kläcker ur sig. Han verkar kort sagt vara ett litet ass sådär privat. Men som Raymonds bror var han bra!

      Radera