söndag 13 maj 2012

Bowling

Hur kan jag vara så skit på bowling?! Vi var ut och sysslade med lite sådant igår igen efter en liten paus. Bowling är roligt delvis för att man får ha clownskor och dricka öl samtidigt. Inte många aktiviteter som bjuder på en sådan möjlighet sådär annars. Men så är det det där med att pricka de där förbannade käglorna med det där saakelis klotet. Ungefär där är det jag misslyckas. Jag blir sist, hästlängder efter alla andra. Fick inte in en enda strike igår. Inte. En. Enda. Blir ju sur för mindre.

Sedan är det ju det att jag är gammal skidskytt, och borde ha koll på detta med att pricka rätt. Stör mig ännu mera. Som tur är, så finns det så klara skillnader mellan bowling och skidskytte att jag inte behöver känna att jag förstör mitt rykte gällande min precision gällande vapenhantering. Kan fortfarande lura i dem som inte var med då det begav sig att jag är en synnerligen skicklig och säker skytt.

Om banan bara var tre-fyra gånger längre, om det var utomhus, om man fick använda vapen, och om det man ska träffa vore dubbelt färre till antalet så skulle saken vara en helt annan.

3 kommentarer:

  1. Just he faktum att du är gammal skidskytt gör en nog en aaaning rädd att kommenterar dina framgångar på bowlingbanan. Men bara lite.

    Steget från dödliga blickar till dödande skott känns ganska kort ibland, liksom :)

    SvaraRadera
  2. Sant. Men bowlingbanan kan väl räknas som ganska safe trots allt. Finns inte så många vassa/explosiva föremål där. Dessutom tycker jag nog att du har vågat kommentera ganska fritt ändå :D

    SvaraRadera
  3. Det är det enda som återstår då man räknat bort mitt egna halvtaskiga spel, och J&A´s utmärkta bowlande. Man ju fråga sig själv, vad ska man annars göra ;)

    SvaraRadera