lördag 19 maj 2012

Måriskaffi

Klockan är kvart över tolv på en lördag och jag har redan hunnit med vaikka ja mitä. Eller rättare sagt har jag haft gäster.

Till exempel de här pyttiga, snart 2-åriga små fötterna, och lutande mot dem - hunden Bojsan. Och en mamma och en pappa och slutligen en 4-månaders, nöjd knubbis med runda kinder. Knubbisen och jag drack kaffe tillsammans. Oerhört mojsigt med en typ som sitter som en varm limpa i famnen på en och pillar lite med sina små knubbhänder på en. Sådant brukar vanligtvis inte ingå när jag dricker morgonkaffe. Som var morgonkaffe för mig, lunch för barnen och antagligen eftermiddagskaffe för föräldrarna. Så olika det kan vara.

Hur som helst var det trevligt med förmiddagsbesök. Fina typer som får komma så ofta de vill och när de vill. Just lördagar är annars sådana där dagar då jag inte får någonting till stånd och alltid försöker hitta på grejer att fördriva tiden med. Hur praktiskt är det inte då att Grejer kommer och hälsar på istället? Mycket!

Vanligtvis brukar jag ungefär ha hunnit släpa mig till soffan vid den här tiden och ligga och gnugga mig i ögonen och vicka på tårna. Så nu när jag är klädd och någotsånär i anständigt skick så har jag ju en Hel DaG Av MöjLigHetEr FrAmfÖr MiG LuLz. Vad ska man då?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar