tisdag 23 mars 2010

Tisdag - tristdag

Igårkväll var jag på en hurrrjat bra löprunda. Lite nya vägar, frisk och lite småkylig kvällsluft, klart väder. Och lätta fötter. Kändes riktigt läckert. Jag funderade på om jag borde testa på Sandskata-långlänken i sommar någon gång. Den har jag inte gjort sedan jag var 19. Men då ska jag ha pappa som cyklande vätskeassistent med mig, precis som då.

Idag har jag till exempel suttit i skolan och ringt runt och skaffat mera gradumaterial. Det börjar förhoppningsvis vara det sista ringandet och samlandet nu småningom. Annars går det helt okej, men att sitta och ringa en ziljon samtal och säga samma sak hela tiden börjar smaka trä. Som tur är jag inte telefonförsäljare.

För övrigt så har jag lyckats odla två gigantiska finnar i pannan under den senaste veckan. Så fort den ena började lugna ner sig så blommade den andra upp. En riktig liten vulkan - och mitt på synligaste platsen i pannan. En sådan herrans tur att jag i övrigt är så förstummande vacker att ett par finnar inte ens kan skönjas i skenet av min bländande skönhet. Bah!

2 kommentarer:

  1. Bländande skönhet JA och det både på ut och insidan!

    SvaraRadera
  2. Bländande är kanske att ta i. Men tack i alla fall. När jag har passerat 60 ska jag i alla fall försöka vara nöjd.

    SvaraRadera