söndag 14 mars 2010

Skiiiiiiiiiiiiiiit

Skit, skit, skiiiit. Vilken alldeles fantastiskt bedrövlig söndag. Jag har leidon i kvadrat och hatar för tillfället livet så där evinneligt mycket som jag brukar göra emellanåt. Jag har inte lust med någonting. Det här är inte ens skit. Det är död apa.

Idag skulle jag kunna tänka mig att byta liv med ganska många personer. Till exempel:


Jessica Biel. Studsa runt på stranden i Kalifornien och jogga, sporta, spela beachvolley, lyfta skrot och annars bara flexa med musklerna och se frisk och stark ut.


Eva Wahlström. Tuff, glad och cool. En kvinnlig boxare med dreadlocks. Kan det liksom bli mera YEAH?

Ett barn, vilket som helst. Som kanske har varit ute och lekt i snön hela eftermiddagen och nu kommer in och med röda kinder sätter sig för att äta kvällsmat. Makaronilåda, eller något. Och inte Maja, 26 år med sju miljoner usligheter som gnager i skallen.


En söt, gammal tant som inte har någon värk eller är alltför sjuk och trött. Och vars höjdpunkt på dagen är en kaffetår i sirlig kopp med en god, hembakt kaka till.

*Telefonen piper till*

Äh. Nu skiter jag i detta och hoppar i bilen. Ska hälsa på bästaste S och hennes fina mage. Det borde väl göra susen en söndag som denna..? Hoppas!


-------------------
Tillägg följande dag


Varför inte Ville Klinga? Glad och gullig. Dessutom med smilgropar, det som jag alltid har velat ha. Jag vill vara Ville Klinga!


Eller Susanna Kallur. Vilken fysik, och vilken positiv och energisk brud.


Eller så Madicken. Inte illa det heller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar