lördag 8 oktober 2011

Sir massör

Den här bilden har ingenting med någonting att göra. Men jag har hört att det ska finnas mycket bilder i bloggar, då blir man populär och på alla sätt omtyckt. Den är en krok på insidan av en toalettdörr på sjukhuset.

Massörsbesöket lyckades mycket bra. Nu är jag mörbultad, känns som om någon har misshandlat mig och försökt bryta nacken av mig. Vilket delvis är sant. Mäktig känsla det där när det masseras, vrids, gnuggas, trycks, bänds, och kota för kota klickar på plats. För den som aldrig har gått till en riktigt bra massör kan jag inte annat än rekommendera. Inget "klöuknyckeri", inga poppakonster, för sådant skrattar jag ihjäl mig åt. Att folk på allvar går till en outbildad gubbe någonstans i finnsocknen och lyssnar på hans jiddrande om att man har det ena benet längre än det andra, rycker till en gång och sedan påstår att det är bra. För den som vill förstöra sin kropp och gillar att lägga pengar på onödigheter säger jag dock varsågod. Samtidigt kan man ju boka tid till en spåtant eller skicka en önskelista åt jultomten.

Vackert väder i Kokkola idag, annars. Igårkväll var det mycket hård blåst och regn som gällde. Detta oväder började ganska exakt när jag skulle cykla hem från jobbet. Regnade typ vågrätt. Och ett alldeles jävla iskallt regn var det, trodde att min panna (som är the size of Texas...) skulle nå absoluta nollpunkten och vittras sönder av kölden. Känns ju nyttigt när man sedan tidigare är förkyld.

3 kommentarer:

  1. Även om int bilden har na ti djera me inlägget så bidrar e väl ti hald din massörs (antar ja veit vem) rykte som rätt hårdhänt uppe...:)

    Man kan ju få för se at "Arja Hängaren" har sama ansiktsuttryck o handföring som massören...:D

    SvaraRadera
  2. Han e hårdhänt (på dören ti mottagning finns texten "Välkommen till pineriet/tervetuloa piinaukseen"), men toppen! Lär int sova på rygg i natt, men tå man ha läkt liiti så val e noo bra;)

    SvaraRadera
  3. För den som aldrig har gått till en riktigt bra massör kan jag inte annat än rekommendera.

    SvaraRadera