söndag 30 oktober 2011

En sväng via centrum

Jag var så oerhört slö igår. Kände mig som ett papper som passerat dokumentförstöraren. Kanske de senaste veckornas jobba, plugga, sova lite, jobba, plugga, och så vidare har tagit på krafterna ändå. Med ett sista urvridande av energi i och med tenten i fredags. Framåt lördagskvällen somnade jag på soffan och vaknade halv åtta med en lätt förvirrad känsla. Nästan så man fick ta fram både almanacka och klocka för att få rätsida på saker och ting.

Nå, lördagskväll i soffan är icke att underskatta. Sådana är ibland de allra bästa. Slösurfande under filten, utan att behöva röra sig ur fläcken om man inte vill det. Hur det nu var så övertalades jag att i alla fall komma med på en. Jag hade verkligen ingen lust, och hade egentligen redan bestämt mig för att krypa i pyjamasen (sådär metaforiskt talat, jag äger ingen pyjamas) och bara slappa. Men efter att ha velat fram och tillbaka, fram och tillbaka och fått mer eller mindre hot via sms, så hoppade jag på cykeln och stack på ett vinglas till centrum. Till sist. Blev försenad med 8 minuter och 58 sekunder, eftersom November Rain råkade spelas på radion just när jag skulle gå ut. Då måste man vänta, det står i lagen.

Det är då man inte ska hålla sig i sällskap av bästa L, för hon hittar alltid på fanstyg. Som sådant här till exempel. Att komma på EN betyder inte att någon ska börja fippla med shots. Satan, L! Nåja, det var trevligt med lite snacksällskap en stund. Fast jag var slut i huvudet, och hade absolut inte lust med något nattliv. När de andra senare drog ner till nedre våningens nattklubb, tog jag exakt motsatt väg och gick ut på gatan med ett "öitä" åt den snälla farbrorn i dörren (Kokkola har de bästa dörrvakterna, man vill pussa på dem varje gång man går ut). Cyklade hem i den fräscha oktobernatten och hade lördagen på stickan. Så det så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar