torsdag 27 oktober 2011

Let's do this thingey

Jaha, govänner. Nu finns inte så mycket mera att göra än att hålla en eller annan tumme. Har läst som en borstbindare (eller vad vet jag, borstbindare kanske inte läser så värst, kanske mera som en slags... äh, någon som läser massor i alla fall), särskilt den senaste dryga veckan. Kommer inte riktigt ihåg när jag skulle ha läst såhär intensivt och målmedvetet. Kanske till den där omtalade psykiatritenten för något år sedan? Har suttit och antecknat sådär vid sidan av läsandet, bara det "allra viktigaste". Räknade just igenom sidorna jag skrivit. De var 47 stycken. Fyr-tio-sju sidor fulla med anteckningar och kom-ihåg-grejer.

Imorgon smäller det. Då bänkar sig den här damen för att skriva Tenten som ska bli den allra sista, såtillvida att allt går som det ska. Litteraturtentamen. Är inte riktigt säker om jag kommer ihåg riktigt hur man tentar, men jag ska göra mitt bästa.

Problemet är bara att jag kommer att kunna hålla max en tumme imorgon, närmare bestämt den här vänstern. Den andra greppar nämligen kring pennan. Kommer därför att behöva lite stödtummar hållna här och. Så om du har möjlighet kan du ju bidra. Tackar ödmjukast.

8 kommentarer:

  1. Kanski du ha läst som en läsar från Boksund? Ja halder no tuuman för de, flick. :)

    SvaraRadera
  2. Jer hålls e åtminstoni två tum! (Ska fösök få några småfilur att hald tuman å)

    LYCKA TILL! :)

    SvaraRadera
  3. Tyyma å tååna!!!! Lycka till. Kram!

    SvaraRadera
  4. Jag håller allt som går att hålla! mamma

    SvaraRadera
  5. Anonym >> Good one! "Flick" tackar för tuuman;)

    Emz >> Åh, filurtuuman e dömde bästa! Å filurmammonas å. Tack!

    Jessica >> Yes! Jag var inne på ditt jobb en sväng efter tenten när jag var i Jeppis, utifallomatt man skulle ha sett till en jobbande kusin, men ingen syntes till. Jag provade en lurvig mössa på klädavdelningen och fingrade på två glödlampetavlor på prylavdelningen och gick ut:)

    alegni >> Man kan alltid räkna med dig! Tack!

    Sofi >> Tack! Ja fundera på ti sväng in å säj hej på heimveijin, men ja veit int va form du er i nu, åså san valt e fö seint san tå ja for på kaffi i Jeppis.

    Mamma >> Mammas magiska tummar ska man inte underskatta. Tack!

    SvaraRadera
  6. Kommer därför att behöva lite stödtummar hållna här och. Så om du har möjlighet kan du ju bidra. Tackar ödmjukast.

    SvaraRadera