måndag 17 oktober 2011

I tid

En mycket ovanlig måndag. På så sätt att jag var på kontoret redan kvart före åtta och i lugn och ro hann förbereda mig för dagens första terapi. Inte så illa det heller. Jag planerar nog alltid den första morgonterapin innan jag går hem dagen före, så på så sätt är jag likt en scout alltid redo att hugga i, också de morgnar då man har klienter som står och väntar vid porten som öppnas automatiskt klockan åtta. Tydligen är det roligt att komma på talterapi. Det är ju bra. Men ändå, att ha ett litet försprång är aldrig fel.

Oktobervindarna börjar bita i på allvar nu. När jag cyklade till gymmet var det knappt att jag hörde Slashs riff i mp3-spelaren, så mycket susade motvinden. Fick ställa mig upp och trampa för att få upp någon fart på neristadsgatorna. Om det bara vore varmare skulle hösten också vara ganska charmig. Tänk mörker och friska, ljumma vindar.

Imorgon ska jag vara med på gruppterapin som två av oss håller en gång i veckan. Ett litet pilotprojekt som vi har börjat med i höst. Ska bli intressant.

Och ikväll är det tentläsning på agendan. Bara att hugga i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar