måndag 31 december 2012

En lördag kväll

Julledigheten fortsätter. Igår satt vi fyra stycken hemma hos mig och drack vidrigt vin och spelade Pictionary. Vinet hette Lindemans och var kanske det sämsta jag har druckit i mitt liv, jag blev riktigt arg av skiten. Pictionary är för övrigt ett knivigt spel. Vi gjorde ändå vårt bästa och ritade Knatte, Fnatte, Tjatte, sejdlar, husdjur, avundsjuka och Fred Flintor.

Sedan ut en sväng på Huissi. Var tvungna att typ gå dubbelvikta i den förfärliga snöyran, men det var det värt. Fick nämligen äntligen lite ordentligt vin att doppa överläppen i.

Idag har jag som vanligt tagit sovmorgon (hur KAN det vara så roligt att sova???), haft spontanbesök av N med lite analyserande av viktiga saker kring köksbordet. Ätit fisksoppa. Tittat på en Beck och tvättat lite kläder. Lyssnat på ännu en Alex och Sigge-podcast, och blivit ännu mera begeistrad. Jag undrar fan om inte Alex och Sigge håller på att gå om Filip och Fredrik gällande podcasternas briljans. Speciellt Sigge kunde jag lyssna på hela dagarna. Knivskarp typ!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar