måndag 10 december 2012

They did it again!

Minns ni den här grejen? Nå, ikväll hade jag igen bråttom hem från jobbet, hann byta om och bylsa på mig ordentligt med kläder inför cykelturen till gymmet. Idag skulle nämligen den nya Bodypumpreleasen släppas, och jag måste såklart vara med. Det är alltid lite extra party när det är premiärpass med den nya koreografin. Det brukar vara två instruktörer på podiet som drar passet tillsammans, lite extra skrikande och pushande, bra fiilis.

Och igen lägger jag mig ner och håller stången redo för bänkpress-serien. Instruktören peppar oss med orden "Tervetuloa VIIDAKKOON!", vilket jag såklart reagerar direkt på. Kan det vara sant? Har Les Mills gjort det igen? Svar ja. Visst är det Guns 'N' Roses' Welcome to the jungle som dånar ur högtalarna. Alltså, det måste finnas någon på Les Mills som vet att jag brukar träna Bodypump och ser till att anpassa musiken enligt mig. Man blir ju så lycklig! I flera månader framöver kommer jag att få träna till Slashs maffiga riff. Bara en sådan sak.

I övrigt också ett bra program. Annorlunda. Hela bicepsserien görs utan skivstång, bara med hantlar. Noggranna curls, raka och vridna. Mycket mera isolerat än att jobba med stång, kändes det som. Man kan inte fuska, det är full fokus på de små knackkorvarna till biceps hela tiden. Någonstans på mitten känns det som om de nedre bicepsfästena skulle lossna, så bra sved det. Skitbra, ju.

Devadenmåndagen. Har efter cykelturen hem från gymmet, dusch och matlagning landat vid köksbordet, dragit in mina sedvanliga två muggar kaffe och sitter och stirrar på elljusstaken i fönstret. Tänker inte åstadkomma någonting mera idag. Trevlig början på veckan, hör ni!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar