lördag 15 december 2012

Check!

Aaaand done! Drog till stan efter morgonkaffet för att försöka hitta Dhe Sista Julklapparne (det var visst int bara en utan två när jag riktigt räknade efter). Jag gillar ju inte alls denna julhysteri, utan vill helst inte rör mig i centrum efter ungefär tionde december. Men jag tänkte ta en sväng i alla fall.

Och på under en timme hade jag köpt båda de sista julklapparna, hämtat ett paket från posten och dessutom köpt en ny pikkumusta som jag så lägligt hittade, provade och tyckte om. En kvinna behöver alltid en pikkumusta som vi vet. Flera, förresten. Den lilla svarta är som svarta pumps - man kan ha den till allt. Borde apropå det skaffa svarta pumps. Har ett par, men de har inte tillräckligt höga klackar. Jag vill helst vara över 1,80 när jag är uppklädd. Nånej. Men pumps behöver jag skaffa i något skede.

När jag kom hem och ställde kassarna på golvet framför mig infann sig Julefriden. Så mycket kan jag säga, att den kommer inte att vara länge. Se nedan:

Det här höll jag på med igår. Roligheterna har vilat i kylskåpet i en bunke över natten, och nu ska jag svära ihop lite pepparkakor. Lycka till, Kronqvist!

3 kommentarer:

  1. Jaha alltså där har vi det! Hon som påstår att man inte behöver vara så ARG när man bakar pepparkakor.Hon släktas på mödernet i pepparkaksfallet, helt klart! Nu ska hon också börja svära ihop pepparkakor!M.T

    SvaraRadera
  2. Jag skojade bara! Egentligen gillar jag bara uttrycket som vi har vid Nyströms. Att svära ihop saker. Svära upp tapeter, svära ut nät, svära potatisarna ur landet, och så vidare. När väl degen började samarbeta gick det riktigt bra. Tror till och med jag visslade. Nu är hursomhelst kakorna färdiga! Leverans till Nyströms närmare jul.

    SvaraRadera