onsdag 19 december 2012

Facial

Fick ett presentkort på en ansiktsbehandling till min födelsedag i januari. Har sedan dess gått och skjutit upp och skjutit upp och skjutit upp det där besöket. Inte för att jag inte skulle vilja gå, utan för att jag har velat suga på karamellen länge. Typ ha något att se fram emot. Tänkte att den där ansiktsbehandlingen skulle sitta fint som belöning för något. Eller vid något tillfälle då man behöver en extra kick.

Så vad är bättre än precis såhär dagarna före jul, när man håller på med det sista pysslandet inför den här stora helgen, få lägga sig ner och bara njuuu-huuuta? Jag vet då inte. Så idag hoppade jag i bilen efter jobbet och styrde raka spåret till Jakobstad, för det var dit jag hade fått presentkortet.

Det satt liksom så bra. Att köra i risigt, mörkt, snöigt före, från bilen traska i en iskall blåst och elva minusgrader med pälsmössan nerdragen till näsan, och kliva in i ljuset och härligheten. Få klä av sig och lägga sig under ett duntäcke och bara bli omskött en stund. Aaah. Det doftade gott och det var trevligt. Var lite som gelé när jag satte mig i bilen och åkte hem.

Eller inte meddetsamma, förresten. För jag åkte ju förbi Nyströmsbackan på väg hem, så jag svängde in en stund, fick en kaffekopp och satt och flabbade vid köksbordet en stund innan jag igen svepte halsduken omkring mig och åkte hem. Klev in genom dörren typ 14 timmar efter att jag klev ut genom densamma imorse. Nu ska jag gå och hämta posten och småningom lägga huvudet på kudden och avsluta den här dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar