torsdag 13 december 2012

Intensiva veckan

Tjaba. Idag känns det som om jag har gjort en ziljard saker samtidigt från det att jag vaknade tills nu. Egentligen har hela veckan funkat så. Vet inte riktigt vad juttun är, men det har varit grejer på gång hela dagarna. Något slags extraprogram hela tiden. Intensivt. Det har varit så kallat måndagstempo hela veckan. Och för min del är måndagar halvhysteri.

Idag började dagen till exempel med att plocka upp kollegorna och orientera sig iväg till Palmapirtti på kehittämispäivä med jobbet. Vilket var lättare sagt än gjort. Jag visste typ ditåt var det låg, men det räckte inte ända fram. Så där körde vi då fram och tillbaka på snöiga, mörka skogsvägar. Krävdes ett snabbt kontrollsamtal för lite navigering av min pappa för att slutligen lite försenade hitta fram.

Ikväll höll jag på med lite Grejer och höll på att försena mig från torsdagspumppin. Trampade iväg på snöiga, spåriga gator med en irriterande motvind som yrde snö i ögonen. Imorgon är det tidigare väckning än vanligt, och sedan vanliga fredagsbestyr.

2 kommentarer:

  1. Maja maja maja maja maja maja... I did it... I did it!! Jag har skriva en heilan gradu. Jag har skriva allt. Å ja har just lömna in e. Nu halder vi tuman för att jag int böver skriv na muki meir på e.... YEY! (P.S. Klockon er halv fyra på natten å jag e så jävla slut, men så faaanes glad!)

    SvaraRadera
  2. Detta är i sanning fantastiskt! Grattis, tu e så COOL! Som ja rej skicka per sms, men he tåls ti nämnas igen:) *kram*

    SvaraRadera