måndag 17 december 2012

Som Håkan

Konstigt att jag som har ett sådant litet liv har så bråttom hela tiden, i alla fall inne i veckorna. Känns som om det har varit en massa program som har avlöst varandra den senaste tiden. Och veckan kommer att fortsätta så i alla fall till och med torsdag.

En sak slapp jag i alla fall i helgen. Kom nämligen överens med en kollega om att man absolut inte får städa nu. Man ska istället se till att man har någonting att sanera nästa helg, så att det blir riktig skillnad när man kör julstädning. Därför såg jag till att verkligen slänga mjöl omkring mig i lördags och inte ens titta åt någon dammsugare. Det är det som kallas julstök. Man måste ju stöka till det om man ska ha något att städa, menar jag.

När jag stod och trampade in pepparkaksdeg i golvet i lördags kom jag förresten osökt att tänka på Sunes Jul. Ni minns Håkan som gömde pepparkaksdeg i strumporna. Hehehe.


Titta gärna extra noga från 1.18 och framåt. Så sjukt kul.

Idag har jag jobbat, skyndat hem, skyndat på möte, skyndat därifrån på ett ärende på stan som jag lovat kollegorna att sköta, skyndat hem och på stående fot svidat om till träningskläder och dragit ut och sprungit lite. Eftersom jag visste att jag skulle drunkna i soffan om jag tillät mig att för en sekund sitta ner. Sedan hem, fixa mat, vrida i mig densamma och slutligen krascha i soffan med en kaffemugg i min darriga hand.

Mycket ska man vara med om, och det på en vanlig måndag. Har på känn att morgondagen blir likadan, onsdagen är också den bokad. HaR eTt Så HiMla sTrEsSiGt Liv LuLz.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar