tisdag 18 december 2012

Attack!

Nåja! Jag har idag testat något nytt! Jag är som bekant oerhört envis när det gäller gympass. Det är endast, ENDAST Bodypump som duger. Idag hann jag inte på pumppin, så jag tänkte - hör och häpna - testa på någonting nytt. Spinning gör jag inte. Konstiga koordinationstimmar på stepbräda gör jag inte. Alla former av dans eller liknande - som Zumba eller något sånt - gör jag alldeles väldigt definitivt INTE. Men Bodyattack kanske man eventuellt kunde pröva. Liksom bara för att se om man kunde stå ut med det.

Drog därmed iväg på mitt livs första Bodyattackpass ikväll. Var lite osäker ännu när jag anlände till gymmet. Hade nästan förberett mig på att jag inte skulle tycka om det. Eftersom jag nu är som jag är.

Men hey - jag blev överbevisad. Det var riktigt, riktigt roligt. Tungt! Intervallträning är verkligen the shit, det kändes alltigenom hurja effektivt. Jag ska nog definitivt testa igen!

2 kommentarer:

  1. Bodyattack e roligaste träningspasset enligt mig :)

    SvaraRadera
  2. He va faktiskt ritti kul! Vi liti oroli att e sku vara typ aerobic, för tå sku ja ha gaai ut ;) Ska noo definitivt fara igen. Även om nothing beats Bodypump <3

    SvaraRadera