torsdag 18 oktober 2012

Visdomar

Jag är inte särskilt förtjust i väggord, det vet ni ju. Men egentligen gillar jag ju valspråk, affirmationer, smarta citat. Jag brukar ibland lägga sådana på minnet (ag brukar också ganska ofta glömma bort dem, men det är en annan sak). Inte de där sliskiga, genomtjatade "Home is where your heart is" eller "Love like you've never been hurt" och annat tråk.

Till exempel det här kortet är fäst på mitt kylskåp. Typ så.

Läste en gång i en blogg om just väggord, förresten. Vad man kunde tänka sig att lägga på olika väggar. Till exempel det där som finns i vartannat sovrum: "Always kiss me goodnight" i snirkliga bokstäver ovanför sänggaveln. Örk, tillåt mig kräkas lite i min mun. Plötsligt hade någon bland kommentarerna försynt föreslagit "Kukk de i röiri". Jag skrattade så jag trillade av stolen och fick en bula i pannan. Nånej, det gjorde jag inte, men kul var det. "Kukk de i röiri" i snirklig, vit skrivstil på en beige fondvägg. Hehe.

Någon hade kommenterat med ett himla träffande citat i ett av mina inlägg nyligen. Ett citat som verkligen kändes som Maja. Nämligen "Lindrig sömnlöshet ökar genialiteten" av Edith Södergran. Himla smart, det. Jag känner mig alltid som kreativast och får mest gjort med minimalt med sömn i ryggen. Funderar på att rama in det citatet och spika upp det ovanför sängen. Som tröst under långa, sömnlösa nätter.

3 kommentarer:

  1. Dammit! Vann? Hittar int!

    Mvh tant_ser_så_dåligt_84

    SvaraRadera
  2. :) Tackar i min tur för det där synnerligen inspirerande kortet.

    SvaraRadera