onsdag 10 oktober 2012

Inredar'n här igen

Eftersom jag nu är besatt av att analysera hur fort veckor och dagar och tid överlag går, så vill jag bara meddela att den här veckan som omväxling inte har gått i raketspeed. Jag har till och med hunnit tänka och reflektera och fundera. Och nu är det onsdag, alltså är vi halvvägs. Det är ju bra, så kan man ju passa på att göra grejer ett par dagar till. Herregud, ett par dagar. Då är det ju snart helg.

Ni ser. Det gick inte.

Nå. Saker som jag bland annat har gjort den här veckan är att köpa tavlor. Till kontoret, för här hemma har jag ju fortfarande inredningsångest. Hittade roliga tavlor med fjärilar på, som jag har fingrat på upprepade gånger. Nu var de nedsatta med typ 80%, och jag köpte två för nästan inga pengar alls. Passade perfa på lilla kontorsväggen.

Har ser ni haft lite svårt att avgöra vad man ska inreda med på en talterapeutmottagning. Vill ju inte strö nalletavlor och muminprylar över rummet, även om barnen säkert skulle gilla det. Har ju faktiskt vuxna klienter också, och jag vill inte att de ska känna att de kliver in i ett dagis när de kommer för sin terapi. Dessutom har jag svårt för just sådana där kommersiella massproducerade reklamprylar, Nalle Puh, Cars och Angry Birds. För att inte tala om Hello Kitty. Kom fan inte dragandes med den där förfärliga katten. Fina, detaljerade fjärilar är både roliga för barn att titta på och neutrala och trevliga för vuxna. Dessutom tyckte jag själv att de var roliga.

På tal om motiv så hittade jag Pippi Långstrump-kaffemuggar i stan en dag. Funderar på att köpa en sådan. Världens Starkaste Flicka. Det är ju något att sträva efter. Smäller fan högre än en värdelös, knubbig katt med rosett på ena örat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar