fredag 24 maj 2013

Spice girl

En intensiv fredag börjar lida mot sitt slut. Jag slutade som vanligt på fredagar tidigt, njöt i solen i någon timme innan jag trampade iväg till gymmet för lite fredagspump. Och Timo hade igen mixat ett rockpass med bara bra skit. Roligt! Och mera adrenalin att trycka på med när man har ett tungt gitarriff som sällskap. Även om gårdagens backträning kändes i låren fortfarande.

Fortsatte träningen lite på hemmaplan när var klar genom att klippa gräset, kånka utemöbler fram och tillbaka och sådär. Det blev rätt svettigt det också. Men gjort i alla fall.

Det här har jag också sysslat med. Hittade ett bra recept på nätet och blandade min egen tacokrydda, ni vet istället för de där påsarna man annars rör ner i köttfärsen. Och den här blev inte bara nyttigare utan också mycket godare än färdigvarianten som är full med en massa skit. Hojta till om någon vill ha receptet. Det blev ganska STAJKT som vissa av mina klienter skulle säga, och det är en bra sak.

3 kommentarer:

  1. Som storkonsumenter av färdiga tacoblandningar hojtar signaturen glassmaskinen84 med entourage att ja tack, recept tack! :)

    SvaraRadera
  2. Er önskan är min lag! :) Når vill du att ja ska byri tilltala de me titel, förresten? Gar e me hede vanli Ers Förträfflighet ännu? Ja menar, tills e komber svart på viitt:)

    SvaraRadera
  3. Tja, he får väl döga tillsvidare. ;)

    SvaraRadera