söndag 12 maj 2013

Mors Söndag

Dagen har tillbringats i skären. Det var alldeles soligt och varmt och blåste nästan inte alls. I lä på terrassen fick man bara lägga sig i solstolen, vända ansiktet mot solen och blunda. Lyssnade lite på podcasts, bläddrade i någon tidning, talade lite strunt.

Ja, oj så skönt det var. Sjöfåglarna skränade, det doftade salt. Sedan doftade det mat, för då var morsdagslunchen klar.

Ännu en stund senare doftade det kaffe. Alltså att säsongen för kaffe utomhus har börjat nu - det är ju fanimej fint som snus. Jag började ju förra helgen med termosmuggen i min egen trädgård, och fortsatte nu. Skärikaffe ftw.

Pappa, han hade som vanligt något projekt på gång. I bastun och tvättrummet den här gången. Ibland visslade, och ibland med korta pauser för svordomar. Jag är uppvuxen med sådant, så det kändes bara rätt.

Sedan mot kvällen var det bara att krypköra hem på kringliga skärivägar. Kvällssolen i ögonen och allmänt fiilis. Det var den helgen, det.

Och fråga mig inte varför bilderna blev så värdelösa. De är knivskarpa på iPhonen, men någonting hände med dem då de laddades upp på bloggen. Nå, you get the picture. HÖHÖ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar