måndag 20 maj 2013

Ni vet vad som kommer

Blablabla... sommar... blablabla... varmt... mummelmummel... bikini... blablabla... fantastiskt... hrrm... Sådär, då har jag bloggat idag också. För det har ju varit en alldeles fantastisk dag igen! Alldeles varmt och fuktigt i luften när jag travade ut genom dörren imorse. Ah.

Efter jobbet hoppade jag - nu kommer det oväntade, va - ut på en filt i trädgården och sög i mig så mycket solljus jag bara kunde. JAG ÄLSKAR DETTA. Ibland undrar jag om det inte är på ett nästan perverst sätt. Eller i alla fall osunt. En slags FOMO, ni vet. Och om ni inte vet så står FOMO för Fear Of Missing Out, alltså det där när man är hysteriskt rädd för att missa det som liksom sker, och är tvungen att hålla koll på var alla är och gör och försäkra sig om att ingen är någonstans och har kul utan att man vet om det för att man i så fall går miste om något viktigt.

Min FOMO rör solen och sommaren. Jag måste få njuta maximalt av den, jag måste få sola och simma och njuta och riktigt vältra mig i varje sekund av sommaren. Gud nåde den som skulle, säg, bjuda mig på kaffe en varm julidag och få för sig att servera kaffet inomhus. MAN MÅSTE VARA UTE I SOLEN, ANNARS ÄR JAG INTE MED. Jag är så hysteriskt rädd för att missa sommaren.

Annat jag har hunnit med den här måndagen är ett hysteriskt svettigt attackpass på gymmet, en sväng via butiken och lite hängande av tvätt i den ljumma kvällsbrisen. Lovely. När jag cyklade hem från gymmet tog jag som resultatet av en impuls en annan väg. Den som går längs Sundet. Och se där, vad vackert det var. Grönskande björkar, knastrande grus under däcken och måsskrän lite här och där. Hade nog i tankarna att jag skulle "fota till bloggen", men jag skippade det och bara njöt istället. Mmm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar