måndag 6 maj 2013

Energinivå 700

Tjabadix! Har haft en så sjukt bra dag idag. Hela dagen! Allt har varit roligt, allt har liksom lyckats och gått enligt planerna. Sedan att jag hade lassat på lite onödigt mycket saker för just en dag, så att jag fick vara en bra stund på övertid var en annan sak. Det var en trevlig dag att stanna lite längre på, om vi säger så.

Måndagen inledes helst med ett bra träningspass, och ett sådant fick jag till också när jag cyklade i solskenet till gymmet på Attack. Hade vinden i ryggen när jag trampade hem och bara njöt av kvällssolen. Hade egentligen lust att bli kvar ute på gården i min nya solstol när jag kom hem,så skönt väder var det, men istället gick jag in och drog än en gång till med min bravur - moussaka. Har inte kommit ihåg den nu igen på någon månad, men idag fick jag plötsligt feeling igen. Tur det. Nu är lunchlådan räddad för en tid igen. Nam!

Får hoppas att den här magnifikt braiga måndagen anger takten för resten av veckan. Det gäller att hålla tag när det flyter på! Woop!

3 kommentarer:

  1. Ojoj, nu bleiv ja hungrå!! (elder kanski snål....?)

    Va ska man ta se til fö ti få luncha av det magnifika?? Byteshandel? Böna o be?

    SvaraRadera
  2. Lätt som en plätt! He e bara ti google "moussaka" åså lägger du pannon å värmas. Söis bruk ja göra :)

    SvaraRadera
  3. Joomenneemen...ehhh...ja ha prova googel "hur bli bjuden på lunch" men ja får bara konstiga svar så he e liiti oklart hu he ska ga til, svårari än själva matlagningen....;)

    SvaraRadera