torsdag 9 maj 2013

Krille Flygare

Jorå, veckan har fortsatt i ett rätt energiskt upptempo. Igår var det ju lillördag deluxe, eftersom en röd torsdag väntade. Vi tog det dock så stillsamt att vi bara packade in oss i en bil och åkte till Jakobstad och tiggde kaffe. Hade förstås klädnypa på näsan hela tiden, man vill ju inte i onödan andas in den där luften, ni vet. NÅNEJ. Jag tog nog bort den en liten stund mitt i besöket. NÅNEJ.

Idag är det Kristi Flygare och ledigt. Jag har inte åstadkommit så särdeles mycket, men var ute på en mystisk länk ikväll. Jag som vanligtvis eelskar att springa i regn höll på att storkna innan jag var klar, så tungt gick det. Hade inte det minsta med vädret att göra, dock. Dessa rundor kommer med ojämna mellanrum, de så kallade jag-tror-jag-dör-länkarna. No can do, bara att springa på och hoppas på bättre lycka nästa gång.

En liten arbetsdag imorgon då. Tror att det kallas för klämdag eller något liknande i Sverige, detta när det är en ensam arbetsdag mellan helgdagarna. Har varit många hackiga veckor nu, men efter denna blir det väl ganska normala veckor en tid igen. Inte mig emot.

Ja. Nå det var ungefär det.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar