fredag 17 maj 2013

Högsommarvärme

Nej, hörni, idag har det nog varit alldeles för varmt. NÅNEJ. Trodde ni verkligen att jag skulle skriva en sådan sak. Iså fall känner ni mig inte tillräckligt bra för att läsa den här bloggen, hejdå. NÅNEJ. Det har varit en fantastisk dag! Imorse - alldeles varmt när jag gick ut till bilen. Som det kan vara mitt i den vackraste högsommaren.

Sedan hade min förman önskat att jag skulle försöka ta ut mina övertidstimmar den här veckan. Man bara: ojoj, kan väl uppoffra mig då. Jag menar, om man någon dag ska ta ut sin övertid så är det väl just en sådan här? Halv ett vinkade jag adjö åt kollegorna, stack hem, bytte om till - waiiit fooor iiiit - bikini och påbörjade njutning deluxe. Jag kan på riktigt bli nästan tårögd av de här första sommardagarna, för att jag har längtat så mycket.

Helt okej med filt i gräset, podcast i örat och solen på magen. Helt okej.

Framåt aftonen cyklade jag iväg till gymmet i typ inga kläder alls.  Det var bara ljumma vindar hela vägen. På gymmet var det ganska tomt, om vi säger så. Tänkte först att detta kommer att bli en Bodypump med mig, instruktören och kanske en till. Men rätt vad det var så började folk ramla in. Kanske de hade tagit sig några extra minuter i solstolen först bara. 

Den här värmen gör så mycket för mig så ni kan inte ana. Till och med en så enkel sak som att gå ut med soporna blir till en fest när man får göra det i jeanskjol och flipflops. Måste sitta en stund på gården sedan, bara ta in allt det gröna, pipa till när jag såg att små blå och gula blommor syns vid kanten av gräsmattan och njuta av den orangeaktiga kvällssolen. Enligt iPhonen är den 25 grader fortfarande, och klockan är halv nio i maj.

Och nu tvättar jag kläder. Som jag sedan ska hänga ut!

2 kommentarer:

  1. nu är e no liti orättvist! Förra helgen tå ja va hejm så var e ju skitväder, men varmt o solot på åland. Nu tå ja e på åland så är e skitväder jer o varmt o solot ter hejm. suck! /ninbos

    SvaraRadera
  2. Härligt härligt maj månad är bäst - nu ska vi passa på att njuta!

    SvaraRadera