måndag 5 december 2011

Stadsmåndag

Har hängt på stan idag tillsammans med mamma. Tanken var att handla julklappar och luncha, och själv skulle jag fortsätta söka en kappa. Två av tre lyckades jag med. Hittade inga julklappar, men det hade jag inte heller räknat med. Jag kan inte koncentrera mig om jag är i sällskap av någon. Handla julklappar som en social grej tillsammans med andra funkar alltså inte. Jag måste få gå själv i min egen takt och fundera i egna banor.

Men en kappa hittade jag! På Halonen av alla ställen. Som en fin dam fick jag prova kappor som försäljaren släpade fram åt mig, och njuta av alla elektriska stötar som provandet medförde. Efter att ha provat kanske tio stycken hittade jag en som satt bra och fick följa med hem. Skitbra, nu är det ur världen. Och jag kan stuva undan min H&M-kappa som har vridit sig i sömmarna som plaggen därifrån har en tendens att göra.

Och lunch fick vi. På Kokkolinna. Som en äkta bloggare kan jag rekommendera deras räksoppa. Den var sjukt god.

Imorgon väntar ännu en ledig dag, men den tillåter inga utsvävningar i butikerna, eftersom allt är stängt. Får se till att hitta på annat istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar