söndag 4 december 2011

Helgen hittills

Travade på stan med bästa L igår. Kan väl inte påstå att vi fick uträttat så mycket, men det behöver man väl inte alltid heller. Lite själavård i form av att sitta på kaffe vid Medicafé var väl kanske det mest produktiva vi åstadkom, och det är väl inte så illa. Kompiskaffe i sin enkelhet är rätt så viktigt. Tycker jag.

Framåt kvällen drog vi plus två till iväg och bowlade och drack lite lonkero. Bowlingen gick skitbra, jag kom fyra i första omgången. Alltså snudd på medalj, det är ju hur bra som helst. Fan.

Idag har jag hunnit med ett pumppipass och sedan drog jag till Öjan för söndagsmiddag med parenteserna och en bror. Imorgon är jag ledig och har planerat in lite shopping. Kommer att lyckas jättebra, med tanke på att sju miljarder andra säkert också har tagit måndagen ledig och kommer att satsa på samma sak.

1 kommentar:

  1. Ujuj...att försöka handla något i "sällskap" av ALLA andra invånare i staden är inget man önskar ens sina ovänner....grrrrr...men lycka till i alla fall!

    Bowling + alkomahol er en finlirsport av rang, gränsen millan fö liiti o fö mytsji e extremt hårfin i dubbel bemärkelse. Rena tävlingar dricks e ju int na så he er en annan sak, men i andra fall...man blir en något bättre bowlare me moderat promillehalt, men kanske även kvällens surpuppa som bara ska vinn o skiter i den sociala biten. Fö mytsji åter ger en nya vänner men usel poängställning på banan....:P

    SvaraRadera