lördag 12 juni 2010

Vad fötter kan syssla med till exempel


De här fötterna njöt i solen vid syrenbusken hela dagen igår. Idag har de gått, gått, gått och småsprungit en hel arbetsdag - och lite till. Det blev övertid och stress idag också innan jag var klar med allt och kunde gå hem för dagen. Jag har verkligen inte kommit in i rutinerna ännu, eftersom jag inte får tiden att räcka till. Hoppas att jag lär mig snart, för jag har ingen lust att jobba övertid varje kvällsskift. Särskilt inte när man bara ska hem och sova innan man ska iväg tillbaka följande morgon. Dessutom är det inte alls roligt att stressa folk i säng, det är inte så det ska vara.

Skönt att ha trevliga, hjälpsamma och positiva arbetskamrater i alla fall. Som erbjuder sig att hjälpa när de har tid. Ikväll kikade en av flickorna in och frågade om jag hade någonting på hälft ännu, eftersom hon hade en liten lucka just då. Och när jag och en annan skifteskompanjon bar ut lite sopsäckar och annat praktiskt som ska göras inför natten kommenterade hon att "åh, vilken skön kväll - känn vad gott det doftar!" där vi traskade över innergården i ösregnet. Syftade alltså då på det blommande äppelträdet - inte på blöjsäckarna.

Idag och imorgon är det alltså ilta-aamu som gäller. Jag skulle våga satsa en ganska stor summa pengar på att jag kommer att sova under tre timmar inatt. Få se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar