söndag 20 juni 2010

Seg

Jag har sovit lite och dåligt de senaste dagarna. Faktiskt väldigt många dagar på raken. Lagt mig för sent vissa dagar och bara inte kunnat somna andra dagar. Dessutom är jag lite semiförkyld, rosslig med halsont och hosta som river i luftrören. Plus en röst som är väldigt hes och raspig, men som egentligen låter och känns ganska trevlig. Jag skulle kunna tänka mig att ha en sådan röst om det inte vore för att det beror på förkylning.

Inatt - eller snarare imorse - somnade jag någon gång efter o4, och hann dessutom vakna några gånger innan jag steg upp för att gå till jobbet. Då var jag seriöst seg, hjärnan kändes som någon slags trögflytande gel bakom pannbenet. Svalde en stor balja kaffe motsvarande tre vanliga koppar innan jag åkte iväg. Fast arbetsdagen trots allt gick ganska bra, är jag ändå tacksam över att morgondagen är vapis. Jag ska sova ut och hoppas att rosslet och hostan försvinner med den kuren.

3 kommentarer:

  1. Hur mår du? Bröit e ut ordentligt elder slapp du undan me "blotta förskräckelsen"?

    SvaraRadera
  2. Roger >> Tack:)

    Emma >> He va noo int så farlit. Mest sår hals å whiskeyröst å hoosto en par da. He valt int na värr än så, å huld som tur int eins åpåå na läng:)

    SvaraRadera