torsdag 3 juni 2010

Hihi

Jag kan inte hjälpa det, men vi har en så himla rolig katt. Just kom han intassande, blöt och eländig och skulle knapra i sig lite mat när en fluga störde honom. Måste ta ett akrobatiskt språng och landa i kattsandlådan för att fånga flugjäveln. Tydligen hade han för bråttom i sin jakt och satte flugan i fel strupe, varpå han måste harkla sig. Jo, han harklade sig som en liten astmatisk farbror - så högljutt att jag hoppade till vid min dator.


Sedan fnös han till och fortsatte äta torrfoder, men blev igen lite distraherad, då mammas kylväska i tyg stod lutad intill kylskåpet. Tyvärr med stängd dragkedja. Sven gillar ju som bekant att sitta i väskor. Han petade länge med tassarna längs hela väskkanten, men ingenstans fanns det någon öppning i dragkedjan. Till sist klev han upp på väskan och trampade ner den i ett försök att tvinga sig in i den. När väskan var fullständigt ihopknölad och såg ut som ett groteskt fågelbo klev han ner från den och fortsatte äta.

3 kommentarer:

  1. du borde ha filmat honom, maja :)

    SvaraRadera
  2. Alltså han e ju nog bara för bra dendär eran Sven! XD

    SvaraRadera
  3. alegni >> Jag tänkte göra det, men akkun i kameran var slut. Som vanligt när man skulle behöva den:(

    astrid >> Han är så himla kul. Och så ser ha sådär oberörd ut, liksom gör världen luftkrumbukt och sedan bara harklar sig och fortsätter äta:D

    SvaraRadera