torsdag 17 juni 2010

Ögonbryn

I den typ av jobb jag har i sommar får man ibland lite lustiga kommentarer. En gång tittade en helt dement gubbe som inte kunde tala annat än osammanhängande ramsor om ingenting länge, länge på mig, suckade och utbrast "Lang beina...".

Förra sommaren återvände jag till jobbet efter att ha klippt mig, och fick kommentaren "Kylläpä meni nätti tyttö pilalle!".

Idag tittade en mummu länge och väl på mig när jag stod böjd över hennes säng och stoppade om henne till natten. Till sist sa hon på finska att "Nog har du snygga ögonbryn!".

Tja, varför inte?

3 kommentarer:

  1. Haha, "lang beina" :D Jag har också fått hårkommentarer på jobbet ("Mamma, Johanna har HEMSKT hår. HEMSKT HEMSKT HEMSKT HEMSKT HEMSKT HEMSKT...") och då var det nytvättat och lockigt. Tack.

    SvaraRadera
  2. men Maja, du har ju faktiskt fina ögonbryn!

    Å gamlingar är ju lite som barn, säger allt som faller dem in, utan att desto mer fundera hur andra reagerar...

    SvaraRadera
  3. Jonna >> :D Kanske barnet hade något dåligt minne förknippat med lockigt hår? Typ en argsint tant i papiljotter i trappuppgången eller någonting?

    Lina >> Oj tack:) Lite oväntat bara att en skumögd gumma kommer på att kommentera en sådan sak. Men trevligt att hon sa någonting snällt i alla fall:)

    SvaraRadera