söndag 27 juni 2010

Jobb, villa och morgonpromenad

Hade en riktigt trevlig dag på jobbet igår. Morgonskift och midsommardag. Det var på något vis lugnt och stillsamt, fast jobbet i princip går ut på samma sak oberoende av om det är julafton, tisdag eller långfredag.

Jag och skifteskompanjon L höll på att skratta ihjäl oss vid ett tillfälle, det är någonting konstigt med vårt samarbete som blir så himla komiskt. Själva situationen är inte särskilt kul, ingen av oss har sagt någonting kul, och ändå skrattar vi oss nästan fördärvade helt utan förvarning. Jag hoppas och tror ändå att mummuna tycker om att det i alla fall är "glada flickor" som sköter dem:)

Igårkväll for jag ut till villan en sväng med några mejslar åt pappa. Satt och läste världens bästa barnbok - Malenas finaste sommar i solen på terrassen. Jag eelskade den boken när jag var liten. Sedan stannade jag kvar, badade bastu med kvast, doppade mig i sjön och drack te innan jag åkte hem.

Imorse har jag sovit länge, och sedan gått en rapp morgonpromenix innan frukost. Soligt och vackert men en obarmhärtig blåst. Nu har jag svalt det sista av mitt kaffe, tittar på klockan och konstaterar att det är dags att gå till jobbet. Adjö!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar