söndag 6 juni 2010

Ettåring

Fanken, jag sov till klockan ett idag. Det är verkligen onödigt. Å andra sidan är söndagar i sig ganska onödiga, så varför inte sova bort så mycket man kan av dem? Om jag ens hade haft baksmälla att skylla på, men icke.


Igår packade jag in en present i finaste muminpapper och klev iväg för att gratulera en liten plutt till hans ettårsjubileum. Eftermiddagen gick åt till att knuffa fart när han och storasyster gungade, jaga ifatt den senare nämnda när hon satte fart rakt mot vägen och att hålla koll på att ingen störtdykte i den lilla dammen på gårdsplanen. Och dricka kaffe på terrassen och prata i en evighet.

Framåt kvällen blev det ett stycke kallt på Amarillo, och sedan var den lördagen ganska slut. Jo förresten, efter det jag bäddade ner mig och tittade på Roast på Berns via kanal 5:s nätsändning tills ögonen trillade ihop.

Som sagt blev det en sovdag idag, men det fick det också bli. Framöver blir det inga sådana dagar, för imorgon börjar jobbet, och jag har faktiskt sett fram emot det. Ska bli kul att komma igång igen!

2 kommentarer:

  1. Jag ber att få tacka något otroligt för sällskapet pratstunden och framför allt, tålamodet! :)

    Att ha en så bra vän som tu er få förunnat. Tu er guld värd. Hoppas he vaal fleir kopp kaffi i somar...

    SvaraRadera
  2. Tack, va snällt sagt. Ja blir liiti rörd... :') Samma gäller för dig, min goda vän! Tack sjölv för en trevlig eftermiddag me mycke snack! Fast ja int har så mytji konkret ti koma me så har ja iaf två öra ti hör me, å he e bra ti veta att tu å har en par:)

    Ja sir fram emot mang kaffikopp till i somar, å mang pratstund!

    SvaraRadera