tisdag 8 juni 2010

Den symmetriska katten

Jag gillar saker som är symmetriska. Till exempel hatar jag att äta mat som är slarvigt upplagd, det ska vara snyggt och prydligt och på rätt plats. Och jag hatar att dricka kaffe när kaffebjudaren bara spontant slänger fram vilka jävla udda muggar som helst, det ska vara likadana muggar! De behöver inte vara fina muggar eller någon jävla Pentikservis (mitt största hatobjekt), det kan vara pappmuggar, kantstötta loppiskoppar eller vad som helst, bara de är likadana så att det blir symmetriskt! Tvångssyndrom, jag vet.


Därför blev jag så nöjd med Sven ikväll. Han bestämde sig tydligen för att sova i mitt rum inatt. Jamade, spatserade in och la sig exakt på mitten på min matta i en snygg, prydlig kringla. Ah, så symmetriskt! Tack, Sven!

2 kommentarer:

  1. Gulla Svennis! :) Vår kattan siir ut som na aliens nu tå heila pälsn deiras er full åv tovona, särskilt Pysen siir hemsk ut... hon har tappa nästan all päls på eina sdon å ana sidon er ein enda tovo som sku måst klippas bort... He er så lovely ti ha angorakattan...

    Tu har btw mejl, på abo.fi.

    SvaraRadera
  2. Hej, men tokode frisyr e visst inne i vissa kretsar nu. Bortraka på eina siidon å svall på ana. Pysen e trendi!:)

    SvaraRadera