måndag 8 juni 2009

På stan med mamma

Jag är dunderförkyld. Som tur, eller vad man nu ska säga, hade jag ledigt idag. Inte kul att vara dålig i skick när man är ledig, men then again - inte kul att jobba då heller. Jag har vilat på soffan största delen av dagen, varit uppe och snorat ner några kilo papper och lagt mig igen.


Mor och jag var in till stan en sväng. Vi gick i butiker och letade - och fann - en spegel till villan, och tog därefter en kaffe på en uteservering. Mor avnjöt en jordgubbsbakelse till, och jag gick lös på någonting så maffigt som en gris! Kan inte komma ihåg att jag skulle ha ätit en sådan på minst fem år, så det smakade bra.


Efteråt tog vi en runda på H&M, och jag investerade i detta års sommargarderob, i form av två klänningar/tunikor. Den beige-vitandiga har roliga fickor, någonting jag är svag för, och var sval och fladdrig. Tänker mig kortare leggings och ballerinor till. Den röda övertalade mamma mig att köpa. Bra, för jag köper annars bara kläder i grått, svart och beige. Nu har jag ett knalligt rött sommarplagg.

3 kommentarer:

  1. inte ätit en gris på fem år?!? vad har du gjort de senaste fem åren egentligen?!?
    fina tunikor!
    krya på dig!

    SvaraRadera
  2. stackars maja, ha du nan som sköiter de? du blir nu snyggast i byjji i somar me dömdi tunikona! understöödd du AIDS? he ji ja sist ja shoppa. känsta bäter mesama. kraaam!

    SvaraRadera
  3. alegni >> Inte har jag ätit grisar i alla fall:) Tack, det var till hälften mammas förtjänst - och tack, jag ska försöka!

    sofi >> Mamma ha stjöitt om me, hon ha köpt halsmedusin:)

    Nää, he va int nan som fråga om ja vila göra he..:-S Men kan tänk me att shoppingsamveti känns liiti reinari tå. Men na nyytt ti somarn BEHÖVER man ju, ja lägger he på "behöver"-konto, int på "vill-ha"-konto:) Snyggast i byijin, javisst! Å tu e snyggast i heila Jakobstad med omnejd! Kramar!

    SvaraRadera