fredag 13 januari 2012

Kunde ikki motstå

Hui-hai bara, så var veckan slut som en urdrucken pilsnerflaska. Har bland annat hunnit jobba, gå några gånger på det nya Bodypumpprogrammet och konstaterat att det fullkomligt dödar axlarna. Vilket är en bra sak. Lustigt också att man får lyfta bicepspartiet till asennebiisin Eye of the tiger. Inne i mitt huvud nynnar jag "DUFF! DUFF-DUFF-DUFF! DUFF-DUFF-DUFF! DUFF-DUFF-DUUUU..!" i takt med inledningsriffet. I verkligheten nynnar man inte så värst. Grinar mest.

Sprungit ett par länkar också. Senast ikväll, den minst sagt pinande vinden till trots. Hörnini, om man kippade efter andan i motvinden här i stan - hurpass tror ni den där vinden ökade i intensitet ute vid Sundmun när det blåste från sjön? Litegrann, om man säger så. Vinden kom i hårda pustar och tog bokstavligen med sig stora moln av pudersnö som liksom duschade en i ansiktet med täta mellanrum. När jag passerade rondellen pulsade jag ställvis i knädjup snö.

Jag undrar hur hävt det är att bo där ute i bostadsmässeområdet, förutom mellan juni och augusti. Det är en infernaliskt blåsig udde, nämligen. Och vägen dit drivar igen på bara en kort stund vid denna typ av väder. Rätt var det är kommer man inte därifrån med bil.

På väg hem från jobbet shoppade jag lite muggar. Jag har nog egentligen tillräckligt många, men jag kunde bara inte motstå de här. Har fingrat på dem flera gånger, och förälskat mig i mönstret och formen. Och med ett pris på... var det 1,70 styck på Halpahalli tyckte jag att man inte faller så högt ifrån. Nästa kaffegäst får sin java ur roliga muggar med lustiga, sovande katter på.

2 kommentarer:

  1. Gårrfin! Jag ska fundera lite på mattips och återkommer vid tillfälle. :) Tack för komplimangen!

    SvaraRadera
  2. Det är ju Sven - han går igen! Mamma

    SvaraRadera