lördag 28 januari 2012

Jahaja!

Så fick man en lapp i brevlådan och fick traska iväg till posten och kvittera ut ett kuvert från Valvira. I det låg ingenting mindre än en beviljad ansökan om legitimation. Nu är jag så färdig man kan bli. Riktigt på riktigt färdig och klar och registrerad yrkesutövare.

Så god kväll, önskar leg. talterapeut M. Kronqvist!

12 kommentarer:

  1. Hurra!!!hälsar Morzan och Farzan. Ska vi fira?

    SvaraRadera
  2. Svar
    1. Tacktack:) Fast just detta va int så svårt, he va bara ti skick in betygen. Ti skaff betygen däremot va liti meir ansträngand ;)

      Radera
  3. Grattis!!

    O så seir somliga at hårt arbete int lönar se...bah! Den legitimerade siir onekligen rätt nöjd ut vi fototillfälle i alla fall, nu ere bara ti ram in e o häng opp på kontoret så tokode bröderna Crane-typer kan si at du er "värt naa"...;)

    Saan så har du faktiskt ein sak oskriva ännu: din bloggbeskrivning innehåller nufötiden vissa fel...vilket lyxproblem!! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tacktack! Rätt nöjd, ja :) Å sant, måst väl änder beskrivning snart å. Vid tillfälle.

      Radera
  4. Hurja, och hurra (som min iPad föreslog att jag skulle skriva när jag stavade till hurja)!

    SvaraRadera
  5. Jipii, grattis härifrån också. Nu vet jag vart jag ska vända mig när tungan börja sitta snett i käften. Men vill minnas att det var mitt överperfekakta språkbruk du hakade upp dig på i lågstadiet...tror knappast jag har det problemet längre ;)

    Kram! Lycka till med livet som Legitimerad.

    Anna M.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Du är välkommen till kliniken närhelst det känns som om det behövs:) Ojvoi, jag störde mig nog på det mesta förr, och var inte särskilt sen att påpeka det heller. Numera stör jag mig fortfarande (inte det minsta på ditt språk dock, men på många andra saker här i världen), men har börjat hålla käften liiite mera i alla fall. Kram!

      Radera