söndag 29 januari 2012

Freestyler

Freestylade lite i köket igen, och framställde någon slags kycklinggryta med pasta. Höftade så till den milda grad att utrymmet till sist tog slut i hela grytan. Det var tomat-chilikross, det var hackad lök, det var creme fraiche, det var strimlad paprika, det var buljong - och till sist var kastrullen fylld till brädden med gojs. Hade köpt lite majs att ha i också, men den fick helt enkelt inte plats.

Resultatet? På den frågan vill jag nog slå till med ett rungande "nja". Ätbart. Okej. Men någon storfavorit blev det kanske inte. Dock vet jag ju med erfarenhet att grytor blir bättre när de får ligga och gotta till sig, och egentligen är godare uppvärmda.

Har varit på det sedvanliga söndagspumppipasset. Det gick bra tills högeraxeln började bråka, liksom den har gjort tidigare. Bänkpress är det som brukar reta upp den, och det var också under bänkpartiet i passet som jag började känna av den. Detta trots att man ju inte maxar (som storpojkarna kallar det) på ett sådant här slags pass.

Ska kurera både axel och psyke med en kaffe tillsammans med fina flickorna. Bra avslut på en helg. So long!

2 kommentarer:

  1. ja, välkommen till gänget som problem med höger axel. jag har fått "diagnosen" överansträngt muskelfäste. vila och massage samt lite lätt träning fick jag order om... lättare sagt än gjort på pumpen i bl.a. bänkpress :) //Nina

    SvaraRadera
  2. Ingen diagnos här, men har passat på att få den omskött lite extra när jag är hos massören. Sist fick jag så stiliga blåmärken över hela överarmen att folk på jobbet besvärat vek undan blicken och antagligen trodde att någon misshandlar mig hemma... Och den här gången var det bara en dag som axeln bråkade, nu är den okej igen :)

    SvaraRadera