onsdag 25 januari 2012

T som i tråk

Äääääääh. Jag förgås av uttråkan. Så dyngkallt ute att man inte har lust att vistas där mera än nödvändigt. Jag var ute och sprang igår i typ -14, och har blivit så klen att jag numera tycker att det är kallt. Så idag får det vara. Ingen pumppi idag, och inget annat program heller. Har tagit päikkärit på soffan, och nu är jag rastlös som en heroinist på katko.

Var och tankade idag, och herregud så jag frös om händerna! Det är någonting med det där att stå och hålla i en iskall bränslepistol på en dragig bensinstation och stirra på de tickande siffrorna på skärmen och vänta-vänta-vänta. Och peta med kort och knapptryckningar. Och fippla med tanklock med iskalla händer. Fingrarna var som okokt spagetti att greppa ratten med efter det.

Jahaja.

Tråkigt.

Tråkigt.

Tråkigt.

5 kommentarer:

  1. He e högst troligen miin feil, sorry!

    Åtminståne verkar e så, ja va nämligen o inhandla ny vintersportutrustning i mååndas så he e ju klart att världsalltet siir til så man int bara ska få fara o test e eins...:(

    Undrar va e er fö karenstid på "karmats influenstid"?!? :)

    SvaraRadera
  2. Klart att det är kallt om tassarna, då du glömde stjinnhanskan i Öja!

    SvaraRadera
  3. Bubba >> Tu borde ha köpt varmari klääden! Tokode "Ha-HAAA, nu e ja redo för -40 grader!". Ett säkert sätt ti sii till så e val en varman å snöfriian vinter:)

    Mutsi >> Fanken, ja håka he. Så otaktiskt!

    SvaraRadera
  4. Beib, kölden kan int ja et satan åt, men tankpistolavtryckarn kan man kil me locket från bränsletanken på Audis ;) tå bööv du int hald i e nameir. :)

    SvaraRadera
  5. 2,70 € sa vi va? >> He e möjlit. Men Audis tycker om tå man pysslar om an liiti tå man tankar. Liksom matar an som en beibi :)

    SvaraRadera