torsdag 26 januari 2012

Torsdag redan?!

Tror bestämt att jag sitter och dricker universums mest lyckade kaffekopp just nu. Det är perfekt doserat, tempererat och på alla vis välgjort. Glädjen i de små tingen, har jag tidigare sagt! Lite svårigheter att få kaffet i sig bara, eftersom också universums största finne har landat i mitt ansikte och typ täpper till halva munnen (okej, lätt överdrift). Med jämna mellanrum sker det - poff, bara - så får man en grotesk aknevulkan i ansiktet, som man sedan får bannas åt i evigheter innan den försvinner.

Fick i helgen höra att jag "ser barnslig ut". Jag blev lycklig som en sol, emedan jag tog det som en komplimang (herregud, man har ju helt klart tid att se gammal ut resten av livet, gärna ser jag barnslig ut ännu i många år), men direkt som en akneangripen teini vet jag inte om jag vill se ut.

Annars så doftar det ljuvligt av bullar här. Tro inte att det är min förtjänst, onej. När jag kom hem från gymmet och dråsade in genom dörren bara vällde doften emot mig. Säkert någon av grannarna som bakar. Inte mig emot, här får man hemtrevlighetsdoft alldeles utan ansträngning. Inte bullar, förresten. Det är... sniff, sniff - någon slags kaka. Sockerkaka av något slag. Med - sniff - citron?

Imorgon är det tammefan fredag. Den här veckan har gått så sjukt fort att jag inte har hunnit med ett dugg. Man kan dock lätt säga att jag har hunnit med en hel del. Om vi räknar från förra veckans fredag, till exempel.

Kom på att det är ungefär tvåhundratvå år sedan jag publicerade några bilder på bloggen. Så nu tänkte jag avsluta inlägget med random bild ur någon fotomapp. Men jag hittade ingenting värt att publicera. Så därför kan ni ju titta på den här, mera meningsfulla bilden:

En kanin med en plätt på huvudet.

Kaninjäveln hittas på: http://worldofelfi.files.wordpress.com/2011/09/a-bunny-demotivational-poster-1247260960.jpg. Eller så googlar man bara på "bunny with a pancake on its head". Förvånansvärt många träffar.

5 kommentarer:

  1. Du har just räddat min dag.

    SvaraRadera
  2. Var ärlig nu - var det jag eller kaninen? Eller plätten? ;)

    SvaraRadera
  3. ibland, nån helg när jag dricker mitt morgonkaffe så länge det är nybryggt, kan jag också känna att det är den där perfekta kaffekoppen jag dricker, och dagen kunde inte börja bättre. i veckorna dricker jag kaffe som stått en timme och en kvart, så jag får tillsätta lite vatten i min kopp för att det ska vara drickbart. det är inte gott, men nödvändigt att få i sig för att man överhuvudtaget ska klara sig med förståndet i behåll tills nästa morgon.

    SvaraRadera
  4. Klockren bild :D Haha, tack för dagens bästa!

    SvaraRadera
  5. alegni >> Det är en mäktig känsla när man lyckas perfekt med kaffet! Samma här, inne i veckorna dricker jag mer eller mindre pannstått kaffe, själva koffeinintaget är viktigare än smaken. Rätt vidrigt ibland :-/

    Becca >> En kanin me en plätt på hövo kan alder vara feil :)

    SvaraRadera