torsdag 26 mars 2009

Skotta snö

Japp, halv åtta imorse igen. Man skulle nästan kunna tro att jag jobbar som montör på Rani, en sådan inbyggd klocka har jag. Det hör till att vakna halv åtta då, och vara tolv minuter sen till jobbet:)

Jag cyklade (ja, ni vet - nyyy cykel, grööön och så vidare) till skolan i morgonsolen som värmde så att det blev onödigt svettigt i vinterkappan. Satt en god stund vid datorn och duunade. Filade vidare på kanden, gjorde ändringar här och där. Imorgon ska den skickas in igen. Skrev någon sida till på terapiredogörelsen, och kan börja anse den vara färdig bara jag får in en liten teoridel med tillhörande referenser.

Har även skottat snö idag. Jo. Hittade en snöskyffla lutad mot soprummet, och den bar jag iväg till bakgården och skottade undan tonvis med snö som finns just där alla cyklarna står. Tydligen har någon fåntratt inbillat sig att vinter = ingen behöver sin cykel = det behöver inte skottas någon snö på bakgården. I så fall får man sköta sådant själv. Och det var inte lite snö att arbeta sig igenom, det ska sägas. Det var nästan lavinfara i något skede. Men hellre det än att bära cykeln genom knädjup snö varje gång jag behöver den, vilket betyder flera gånger om dagen.

2 kommentarer:

  1. vad sjutton är det här för en vår?? vi hade -18 imorse :(

    SvaraRadera
  2. Ja, säg det... Igår hade de någonting i den stilen i Tärjä också. Här har vi inte så kallt, men SNÖ. Jag räknar ju nästan Åbo till mellaneuropa, här borde ju körsbärsträden blomma!:P

    SvaraRadera