söndag 22 mars 2009

Skjoortton toom

Tent imorgon. Alltså började jag dagens lässession med att plocka fram dammsugaren. Det är då tur att man har tenter då och då - när skulle man annars städa?:)

Nu har jag kommit några kapitel framåt i alla fall. Vilken tur att jag drabbades av läsiver på tåget tidigare i veckan, och läste undan ganska duktigt. Och att det kom ishockey på tv i helgen, så jag kunde sura en stund med mitt läsande.

I fredags höll jag på att döij ååp fletchin direkt från morgonen. Var ute på morgonlänk innan frukost, och var så där småsömnig som jag nu brukar vara när jag pysslar med sådant. Det brukar dock ge med sig efter några minuter, så att man kommer igång med springandet. Men det gjorde det inte nu. Jag var så slut så jag trodde min sista stund var kommen, och så bara uppförsbackar sista biten. Och motvind så jackan bara fladdrade i ryggen när det ilade rakt igenom mig. Mångamånga trappor upp till lägenheten till sist, och jag såg stjärnor och allt möjligt när jag dråsade in genom dörren. Låg och pustade på knä medan världen snurrade och snurrade, och om jag inte hade sprungit på tom mage hade jag nog kräkts. Fyfan, vad tungt det var.

Jag var helt färdig hela dagen sedan. Trots att jag fick morgonmål serverat direkt när jag kom ur duschen, men hett kaffe och allt. Skjoortton toom, som pappa skulle ha sagt. När vi var på Biltema lutade jag mig mot en hylla när vi tittade på plåtsaxar, och när turen kom till brännare till billyktor fick jag sätta mig på en liten bänk. När inte ens löparkläder och sporttoppar fick mig att piggna till inne på BudgetSport, då är det fara å färde.

Idag var jag fit for fight igen. Har varit nere på gymmet en vända och lyft med Stora Pojkarna. Jag tycker att man borde tillverka vikter som är stora och lätta. Kanske av styrox? Det känns så fånigt att rada på vikter som ser ut som Filippinos, ni vet de där små kexen med hål i mitten. Eller lakritsringar.

2 kommentarer:

  1. ouch, låter som för mycket av det goda...

    SvaraRadera
  2. Jo, man ska nog inte ta i så man spricker..:)

    SvaraRadera