onsdag 4 mars 2009

Ped

Igår när jag skulle cykla till jobbet, fick jag i sista minuten skippa den planen. Orsaken var ungefär två ton snö som blockerade dörren till lidret där den enda fungerande cykeln prompt måste vara. Alltså gick jag. Jag hatar att gå. Det är nyttomotion på hög nivå, och det är det värsta jag vet. Träning är träning och utföres med pulsklocka, syfte och mål. Att bara lalla omkring och gå för att man har något ärende någonstans är übertråkigt. Då tar man bil. Eller cyklar, vilket jag nu alltså inte kunde göra på grund av den nyss nämnda snön.


Igårkväll var det därmed dags för Projekt Gräva, så att jag skulle ha en cykel tills följande dag. Hämtade fram stora skoveln ur flishuset och måkade fram liderdörren så snön bara sprutade omkring. Och se där. Fram kom cykeln. Som ni ser är det perfekt pedföre i Öja...

(För att förtydliga är alltså cykelvägen plogad)

2 kommentarer:

  1. =D heh, ja had ett liknand projekt förra sondan tå ja sku plåmand ti villo, he va oploga, int ens ett snöskoterspår! ja passa på ti ta i som en teknikträning (häln ner föst, beini rakt undi, hög knädre =D)

    ja ha fösöka ring de, ha komi på en sak =D

    kraaam!

    SvaraRadera