lördag 28 mars 2009

Klädnypor

Idag gled jag ner på stan för att fördriva lite lördagstid. Vädret är inte direkt lämpat för en trevlig promenad på stan, med mängder av snöslask som trasar ner så det skvätter i ansiktet. Varför, varför skulle jag gå och andras om att det börjar bli vår här. Nu svider takatalvi ännu mera! Men det är mindre folk på språng, vilket passar mig utmärkt.

Nu börjar det vankas vårkläder i butikerna i alla fall. Det är gratis att prova, så jag påtade på mig två tunikor och en topp. Passade helt okej, men inget köp ändå. Det jag köpte var däremot klädnypor! Har inte behövt det tidigare, eftersom jag torkar kläder på torkställningen här inne, men jag tänkte hänga ut lite lakan någon dag när vädret tillåter. Vi har långa klädstreck på bakgården, perfekta att torka större grejer på. Om någon nu far iväg med lakanen på några timmar så - so be it.

Cykeln spelar förresten som ett urverk. Igår stod jag vid ett övergångsställe sida vid sida med en brud som hade likadan cykel, och kände ett visst systerskap. Färgen på min var dock snyggare;)

2 kommentarer:

  1. alltså, nog måste du ha lite att göra om du går o provar kläder "i onödan" ;)

    SvaraRadera
  2. Jag har inte lite att göra, jag har lite PENGAR, ju:) Naa nöje ska ti fati haa å...

    SvaraRadera